Categories
Scrapbooking

Tarraco.

Últimament estic en modo mini àlbum , no se que m’està passant , com que m’he dedicat a ordenar les fotos i els papers d’scrap que tinc per casa he vist que tinc moltes fotos pendents i molts papers amb possibilitats.

Tot això em desperta la creativitat , el que més m’agrada de tot això es pensar en combinar papers i decoracions, pensar si vario el paper amb alguna mascara, gesso o el deixo tal qual, provar coses .

La col·lecció de papers d’American crafts Shimelle era una de les que volia fer servir , no sabia com, i llavors remenant fotos vaig trobar les ideals pels papers, de vegades em passa veig una foto i associo un paper , fins hi tot unes decoracions.

Algunes pàgines les he decorat amb màscares  i gesso, donant una mica de volum amb el gesso, i altres simplement només gesso.

Altres pàgines amb màscares i tintes , en aquesta ocasió he fet servir el groc i el negre, també he fet una decoració amb washi tape.

En aquesta pàgina més washi tape per decorar, en tinc molts i estic en mode fer servir tot el que tinc per casa, la meva intenció es fer-los servir mes , els vaig acumulant i no els faig servir.

En tot el mini he fet servir dos alfabets , un de lletres grans pel títol de L’Amy Tangerine , i per les lletres interiors un en color turquesa de la col·lecció Frida de Janna Werner , fa temps que estava buscant on fer-lo servir , ara ha arribat el seu moment.

Que passeu una bona  setmana!!!

8 respostes a “Tarraco.”

Crec que les fotos son el millor del mini, es veritat que Tarragona es bonica!!!

Els comentaris estan tancats.