Categories
Scrapbooking

Simplement Ciutats.

Tenia per allí esperant els seu moment de esser scrapejades, el moment va arribar.

Vaig triar uns papers antics que feia temps que volia i no sabia com fer servir, entre els que hi havia un de la Heidi Swapp mes gruixut  i amb ratlles grises, el reservava especialment per una portada d’algun mini àlbum.

Aquí teniu el procés de la portada, mascara, i després embellisment

L’àlbum no es tan mini , de fet volia poder treballar cada plana amb tranquil·litat i amplitud, en un principi vaig pensar que era millor deixar els papers nets de pintura o segells, però poca a poc em vaig animar i el final cap paper s’ha quedat sense decoració.

He volgut donar molt protagonisme a les fotografies i poques paraules, només es tractava de recordar llocs que m’han agradat i sempre els disfruto quan hi torno.

Una imatge sempre val mes que mil paraules, aquí us en deixo unes quantes.

Que passeu unes bona setmana!!!