Categories
DIY & Crafts Mirades al món

Skech a Montpellier.

Tenia moltes ganes de comprovar com seria dibuixar en directe al carrer , així que per setmana Santa i aprofitant el temps de relax , tot prenent alguna cosa en una terrassa m’hi vaig llençar.

La primera experiència ha estat estranya , em vaig angoixar una mica, la falta de costum , volia anar ràpid i no em volia deixar cap detall , al final va començar a molt fred i no vaig poder acabar de dibuixar, també es veritat que ell lloc triat era una mica complicat moltes finestres i detalls clàssics.

He continuat a casa amb el dibuix i després li he posat una mica de color amb aquarel·les ,però m’he quedat amb les ganes de tornar a dibuixar pel carrer però amb una mica mes de tranquil·litat i sobretot sense passar fred.

Que passeu una bona setmana!!!

2 respostes a “Skech a Montpellier.”

Els comentaris estan tancats.