Categories
Scrapbooking

Sud de França.

Moltes vegades em proposo fer servir només  una col·lecció de papers , gairebé mai ho aconsegueixo, aquest cop tampoc ha estat diferent.

Vaig proposar-me fer servir la col·lecció de Dear Lizzy Serendipity , però al anar confeccionant les pàgines com si fossin petits layouts de 20 cm x 20 cm , no he pogut evitar de combinar amb altres papers de col·leccions mes antigues, també algun paper d’October afternoon de la col·lecció Saturdays Mondays  que m’agrada moltíssim.

Aquest es un àlbum dedicat al viatget que vam fer per les mini vacances de pasqua, aquest cop van anar a un parell de ciutats del sud de França, Beziers i Montpellier.

Un altre de les coses que volia era fer una enquadernació amb la Cinch , que tot i que em te enamorada , no la faig servir massa sovint .

Les pàgines on he fet una mica de jornal , les he fet senzilles però he volgut incloure unes fitxes de cartolina decorades amb aquarel·les, he fet servir les Peerlees, també les tenia una mica oblidades, jornal combinat amb algun petit segell simple i fàcil.

Aquí us deixo unes quantes pàgines més del meu àlbum .

Que passeu una bona setmana!!!