Categories
DIY & Crafts

Calendari d’advent.

Hola aquí de nou i aquesta vegada amb una cosa que no havia fet mai , un calendari d’advent.

La veritat es que en vaig enamorar d’aquesta casa de fusta, va ser desprès que em vaig adonar que era per fer un calendari d’advent, vaig dubtar molt alhora de comprar-me-la , però finalment aquí la tinc.

img_5844

La decoració no volia que fos molt recarregada i mes que fer servir els típics papers nadalencs vermells i verds , vaig triar la col·lecció de Crate Paper , Snow and Cocoa, mes que nadalenca es una col·lecció hivernal.

img_5852

Primer de tot vaig pintar tota la casa amb gesso, sempre va be , és una pintura molt econòmica i jo sempre en tinc per casa, és un dels meus bàsics.

img_5847

Després vaig tallar els papers que vaig triar per folrar una part de la caseta,

img_5854

tot enganxat amb pegamento per poder rectificar-ho si era necessari, vaig llimar be els cantons per que els calaixets entrin sense problemes.

img_5857

Després vaig decorar els calaixets alguns pintats amb pintura acrílica de colors pastels, mint, vainilla i blanc, alguns calaixets els he folrat amb paper.

img_5888

img_5890

Finalment només quedava fer decoracions, algunes amb troquels i altres amb decoracions adhesives de la mateixa col·lecció dels papers, i per últim només calia posar els números de diferents col·leccions .

img_5917

img_5921

Aquí tens el resultat espero que t’agradi , ara cal que  els calaixets estiguin ben plens de cara al desembre.

img_5995

img_5997

img_5998

Espero que t’hagi agradat i acabis de passar una bona setmana.

Una resposta a “Calendari d’advent.”

Els comentaris estan tancats.