Categories
Scrapbooking

M’he llançat !!!

He estat navegant per tot arreu hi he trobat un bloc d’scrap,  atmosferascrap on es fa una proposta que m’agrada, la Celine proposa  de fer un diari d’estiu, he pensat  per que no? I m’he llançat. Es ideal per fer-ho, ara que tinc temps lliure , a més el material de la estructura inicial son coses bàsiques que tots tenim a casa con revistes, papers d’scrap o de qualsevol tipus, cartolines , sobres de colors, m’ha convençut .  Aquí teniu el material que jo he fet servir.

Material diari d'estiu

  Els separadors dels mesos  estan fets amb cartró i unes fotos de atraccions de fira una mica “vintage”

separador juny

separador juliol

separador agost

La tapa de l’àlbum tampoc es cap cosa de l’altre món però m’ha sortit així.

Portada diari d'estiu

 

També ha creat un grup de  flickr on es poden anar pujant les fotografies es diu “creaciones de verano

Que tingueu un bon dia !!!

 

10 respostes a “M’he llançat !!!”

Yo también me he lanzado pero, al igual que Olaya, aún estoy por empezar. Ideas muchas, danzando, eso sí 😉 pero tengo un par de cosillas pendientes que debo acabar antes, así que por el momento, reúno material y estoy con la lista de “este mes quiero…”. En breves espero estar lista para empezar ¡Me ha encantado ver todos tus materiales tan ordenaditos y preparados para usar! ¿También lo has hecho en tamaño 15×15?
¡Saludos! (^^)

Hola, me alegro que tambien estes en el proyecto !!!
Si mi estructura es de 15×15 com el de Celine, tenia bastantes kits de 15 x 15 🙂

Cristina, trobo que t’ha quedat molt be. M’agraden molt les fotos de la fira i l’estructura.
Ja aniré veient com va quedant el diari!!!

Petonets!!!

Charo

Q wapo tot el q fas!!!!
Jo tmb vaig estar a Entreartistes, encara no he pogut acabar res però m’ho vaig pasar genial i va ser fantàstic!!!
Ja aniré fent visites al teu bloc 🙂

Moltes gràcies pel comentari, la veritat es que entreartistes va estar genial , ara em passare pel teu bloc 😉

Els comentaris estan tancats.