Categories
DIY & Crafts Scrapbooking

Scrapmaniatics

Aquest dissabte m’he estat passejant per Sant Feliu de Guíxols, he anat a la fira de Scrap Scrapmaniatics , ha estat molt be. Allí he anat passejant per les parades de les botiguetes de scrap ,n’ hi havia moltissimes!!!.

Estava molt be, s’hi podia comprar, i jo he comprat,  també fer tallers, jo no m’ havia apuntat a res per que no sabia ben be el temps que hi seria, però al final m’he apuntat improvisadament a un make and take de la botiga 40 tags  Barcelona de la que ja us vaig parlar aquí , aquest es el resultat del Make and Take.

Gràcies Monica  per la mini classe .

Aquí teniu una de les cosetes que m’he comprat.

Bon dilluns !!!

4 respostes a “Scrapmaniatics”

Veig que vas aprofitar el dia molt rebé!!jajajaja. El dimecres parlava jo amb una amiga de la meva germana que és de Sant Feliu i també scrapera.
Petonets, Cristina!

Charo

Els comentaris estan tancats.