Colors de Tardor

9 nov

El temps comença a ser fred, la tardor avança i jo em sento be a la fresqueta.

Al grup de Facebook “ Intercambiarte “, van proposar un intercanvi d’AtC´s , el tema era Colors de Tardor, la proposta em va semblar interessant i el meu cap va començar a barrinar, la tardor sempre m’agrada’t, la calor ja s’ha acabat i tot canvia de color.

Per fer-los vaig agafar un paper blanc per aquarel·la , vaig fer servir les distres stain, alguns stencils, que la meva germana em va fer ella mateixa, un parell de segells, un amb una fulla de plataner i l’altre amb un text, les tintes distres van donar-me el toc que necessitàven , el text simplement imprès amb stazon negre.

Bon cap de setmana ¡¡¡

7 Responses to “Colors de Tardor”

 1. Maria 9 novembre 2012 at 10:04 am #

  T’ha quedat espectacular!!! M’encanta!!!! Jo vull un d’aquests stencils!!!! 😉 Passa’t pel meu blog, t’he deixat una sorpresa!!! Petonets

 2. montse 9 novembre 2012 at 10:05 am #

  Hola, t’han quedat molt bé aquests stencils!!!

 3. Charo 9 novembre 2012 at 10:35 am #

  M’agraden moltíssim!!!. Jo sóc de tardor…m’encanten els colors d’aquesta estació!!!

  Petonets!!!

  Charo

 4. Olaya (TaconesConGracia) 9 novembre 2012 at 10:35 am #

  M’agrada molt el resultat, t’han quedat espectaculars.
  No queneixia aquest grup de facebool. Ara li faig una ullada.
  Petons.

 5. rosa verdosa 9 novembre 2012 at 1:49 pm #

  Uau, m’encanten!!! T’han quedat espectaculars!! Tardor total!!!

 6. Celine 12 novembre 2012 at 11:25 am #

  Tus ATCs son super chulas!!!

 7. v@lblub 12 novembre 2012 at 8:24 pm #

  Magnifique tes ATC !!!! Bises

-->