Categories
DIY & Crafts Scrapbooking

Diari de Desembre

Si ja ho se , encara no hi hem arribat,encara falta més d’un mes, però l’esperit nadalenc està per tota la red , el magnífic nou bloc “ Diario de Navidad “ n’és un clar exemple , al bloc on 9 dissenyadores ens expliquen pas a pas els propòsits de cara a fer un Diari Nadalenc.

M’han fet despertar les ganes de fer un diari de desembre, de moment us ensenyo els materials que tinc l’ intenció de fer servir, potser després canvio d’opinió. Encara no se quans dies tindrà , m’ho he de pensar.

Bona setmana ¡¡¡

12 respostes a “Diari de Desembre”

Em sembla que a totes ens n’estan fent agafar ganes aquestes del DN*12 els teus materials fan molt bona pinta però em sembla una feina de por… crec que ho deixaré per un altre any 😉 Aniré seguint el teu… 😀

El que ens ensenyes té molt bona pinta, segur que et queda un Diari de Nadal fantàstic.
Jo també participo però encara no he fet res. Vaig demanar un kit a KdS i encara no m’ha arribat. Tinc moltes ganes de tenir-lo i començar a fer-lo.
Petons Cristina.

Ostres tu! Cuanta feina ja tens avançada! Impresionant!!! 😉 M’agrada molt els colors i els complements que has triat! Per variar jo encara no he fet res… ni pensat res! jajaja

M’encanta!!! I les estrelles son genials!! I m’encanten els tons!! tot i que m’hi falta una mica de rosa… ajjajajaja 😉

Trobo una xulada els estels amb els dies del mes!! jo encara estic rumiant si m’ hi llenço o no… com diu la Laura és una feinada, en el meu cas serà un Nadal amb absencies molt importants… i no sé si m’ hi veig amb cor!!! segueixo pensant!!! Ànims els teus materials donaràn segur un diari genial!!!

Per mi crec que no serà ben be un diari de Nadal, sera un dia a dia del mes de desembre

Bona tarda Cristina..
Primer de tot gracies pel premi que m’has otorgat… ja he fet la part que em tocava…

I com ja et vaig dir el facebook, m’encanta el material que has escollit pel diari de Nadal.. i les estrelles amb els dies son fantaaaaastiques..
Espero veure com avança el teu treball…
Petons…

quina bona pinta fa Cristina!! ja tinc ganes de veure’n el resultat!! Moltes gràcies pel premi Dardos guapa, m’ha fet molt il·lusió!! Molts petonets!!

Els comentaris estan tancats.