Categories
Scrapbooking

ATC Paraules

Al grup de Facebook  d’intercanvis van proposar fer uns ATC’ s , el títol era “Paraules”.

A mi  hem va venir de gust fer un ATC amb una mica d’embossing , feia temps que no en feia i ja en tenia ganes.

El procés va ser ben senzill, vaig fer servir un paper d’aquarel·la , el vaig pintar amb gesso, tintes en spray  Dylusions de diferents  colors lila i groc , com que no m’acabava de convèncer vaig posar un altre cop una capa de gesso per sobre, ho vaig assecar una mica i finalment vaig estampar un segell  amb paraules i cercles, vaig posar polvos d’embosing negres  et voila, ja tenim el fons.

Un dels requisits per fer l’ATC , a part de paraules hi havia d’haver alguna cosa de fusta , llavors em vaig decidir a posar uns embellisements  variats de studio calico.

I això es tot per avui, bona setmana !!!

4 respostes a “ATC Paraules”

No cal que et compris polvos negres, només cal que posis tinta negra tipo colorbox a sota d’ uns polvos transparents, l’efecte es el mateix

Els comentaris estan tancats.