Categories
DIY & Crafts Scrapbooking

Love is in the air

Aquests dies he estat una mica enfeinada, he estat fent uns cors de ganxet .

Els he teixit en varis colors, i segueixo teixint-ne, també els he posat, ben boniquets, en unes bossetes amb una etiqueta super molona que he fet amb l’ajut del segell que em va regalar la Xenia de Xenia Crafts  i la big shot que em van portar els reis de casa les meves germanes!!! , una mica de whasi tape i queden així de maques.

 Desprès només cal posar-hi els cors i portar-los a la botiga més cool de tot Gràcia, ShoBcn  on els podeu trobar a partir d’avui, n’hi ha poquets, i encara que no tenen ales, estic segura que volaran!!!

Bon cap de setmana!!!

6 respostes a “Love is in the air”

Ohhhhhhh!!! que monos, mira que ni soc de Sant Valentí ni de cors… però … m’ encanten, estic d’ acord segur que volen!!!!
Conec la botiga!! és una pasada, quant el meu fill era més petit i haviem comprat uns ninos molt estrafolaris, que ens encantaven a tots dos!!!

Els comentaris estan tancats.