Categories
Project life Scrapbooking

Project life setmanes 11 i 12

Estic contenta per que a  aquestes alçades continuo amb el Project Life!!! , quan el vaig començar creia que no duraria tant , jo no tinc gaire paciència però ja veieu , entre pitos i flautes  ja m’he plantat a la setmana 12, uiisss un record per mi ¡!!

Per la setmana 11 vaig recuperar un paper que tenia , és un paper turquesa amb uns ocells ,és un paper de regal però em va sobrar un trosset i el tenia guardat com un tresor , la resta de papers son una combinació entre nous papers de Studio Calico i alguns retalls recuperats de la meva caixa de retalls que cada dia està més plena , però que últimament renovo més sovint.

Per la setmana 12 gairebé les mateixes pautes, paper recuperat de la caixa màgica , alguna resta d’alfabet adhesiu etc.

El que encara no li tinc la mida agafada és al tema fotos , hi ha setmanes que en faig moltes  i d’altres que la feina és meva per trobar alguna foto digna.

Bona setmana!!!

3 respostes a “Project life setmanes 11 i 12”

Envejo la teva constancia, jo és un projecte que ni em plantejo… suposo que la falta de temps també influeix, però tot i així crec que em costaría dur-lo al dia!!
Està molt xulo !!!
Fins aviat!!!

Doncs enhorabona per continuar amb el repte de Project Life!!!. T’està quedant molt bé. Jo trobo que és un projecte massa gran per mi.

Petonets!

Charo

Els comentaris estan tancats.