Categories
Fotos amb historia Mirades al món

Instaweather

Els que em seguiu a instagram possiblement  haure vist alguna foto amb lletretes i us sonarà aquesta aplicació, es tracta de instaweather , amb ella post fer fotos d’on estiguis i llavors sobreposat et posa el lloc on ets, la temperatura i dades de quan surt i es pon el sol, això per una persona obsessionada per la meteorologia com soc jo està molt be, a i també les podeu imprimir i fer-les servir per el project life , jo ja ho fet hi ha una versió gratuïta i vosaltres voleu provar-la ?

Bona setmana!!!

2 respostes a “Instaweather”

Jo em vaig proposar de fer-ne una cada dia a Madrid, donen molt de joc x situar i recordar com van ser aquells dies…evidentment només m’en vaig enrecordar l’últim dia, jeejeee

Els comentaris estan tancats.