Categories
Scrapbooking

Taller amb la Karine Cazenave

Estic que no paro de fer scrap , i avui us porto la tercera part de la crònica del cap de setmana del scrapmaniatics3 a Sant Feliu de Guixols .

Per la tarda ens va tocar fer el taller de la Karine Cazenave , com m’agrada tot el que fa aquesta noia, el tema es que a primera vista tot sembla senzill però hi  multitud de detalls i detallets en que fixar-se.

Ella primer ens va fer una explicació de totes les tècniques que havia fet servir en el seu àlbum, i ens va fer algunes demostracions amb els materials que ella portava, i llavors totes vam començar a intentar fer tot el possible amb el àlbum que era un ja de predissenyat per Maggie Holms , però de totes maneres encara hi havia molta feina a fer.

Us deixo algunes de les meves pàgines , ho he acabat a casa  per no perdre el costum!!!

Bon cap de setmana!!!

2 respostes a “Taller amb la Karine Cazenave”

Molt xulo Cristina!!! tu ja saps que a mi la Karine em té el cor robat!!!! i aquest mini tot i ja estar mig fet li ha donat una multitud de detalls aplicables a tants treballs, les fotos ja t’ho vaig dir son genials!!! 🙂

i tant ple de detalls!!! m’ encanten aquests tags treballats amb… aquarel.la!!?? i el fons amb aquestes branques i flors, és preciós!!!

Els comentaris estan tancats.