Categories
DIY & Crafts

Pachwork

No, no es que ara també faci pachwork , ja m’agradaria saber cosir…

Us vull ensenyar el cobrellit que ja fa temps em va fer ma mare , ella si que es una artista del pachwork.

El cobrellit està dedicat a la nit, tots els motius tenen a veure amb la nit , unes ovelles com les que és conten quan no pots dormir, o bé uns ratpenats que surten de nit, un llit , unes estrelles, fins hi tot vam afegir uns quants motius dissenyats  per nosaltres , com la nau de tintin que va a la lluna.

Ara ja el tinc posat al llit, tot hi que el temps encara es molt estiuenc , tenia tantes ganes de veure-la que la he posat igualment.

Bon cap de setmana!!!

8 respostes a “Pachwork”

Ostres, és preciós! ma mare també ha fet cobrellits per les nétes i són preciosos, feia patchwork, però ara no pot cosir gaire, li ensenyaré que li encantarà. Felicita a l’artista

Ostres, qué bonic!!!!. Jo pensava abans de llegir que l’havies fet tu!. Pero ja li pots dir a la teva mare que és una artista!!!

Petonets i bon cap de setmana!

Charo

Ostres!!!! Espectacular!!!
El tema, els colors, els detalls…ja no només és que estigui ben cosit, tot ell esta penat al detall, quina pasada Cristina!!! i quina sort una mare tant creativa!!!
ptns!!

Ja li pots dir a la teva mare que es tota una artista….
Es espectacular…. i molt original…. i ja has fet bé de posar-l’ho ara… que “segons” els senyors del temps… aquesta setmana baixen les temperatures…..ji,ji,….
Petons….

Els comentaris estan tancats.