Categories
DIY & Crafts Scrapbooking

Home decor

De vegades em passa, quan faig algun curs d’scrap , necessito reproduir-ho a casa per convencem a mi mateixa de que no se m´ha oblidat res de res.

L’últim curs fet amb la Finnabair m’ha calat a fons , tot hi que jo no soc gens de recarregar i posar daurats, crec que estic fent un canvi de metabolisme, amb el poquet material que em va sobrar dels tallers i coses que tenia per casa , vaig decidir fer un petit homenatge a les belles arts, uns pinzells oblidats, un petit maniquí per dibuix,botons, robes, puntes tot ben amanit amb pintures acríliques i pintura en spray.

El que es pot arribar a fer amb materials reciclats,botons, xapes etc…

Tot s’ha convertit en un nou element decoratiu a  casa, tot plegat una mica barroc però que ja te un petit lloc a la prestatgeria del menjador.

Bon cap de setmana!!!

3 respostes a “Home decor”

Els comentaris estan tancats.