Categories
Project life

Més i mes Project life.

Ara ja estic totalment al dia amb el project life, vaig per la setmana en curs .

La primera de les dues setmanes que aquí us deixo es la anterior a la setmana Santa , van anar al mercat del Pla , a Lleida i també a portar.li la mona a la nostra neboda, per tant aquí hi vaig posar poques targetes , bàsicament hi ha fotos i algun díptic.

A l’altre setmana he fet servir una mica de tot, targetes , fotos amb etiquetes , i també hi com a novetat les targetes de we R memory keepers , son quadrades i les he fet servir per documentar els dies que hem passat per França durant la setmana Santa, he fet servir només les fotos fetes per instagram, però com que tinc moltes més fotos ja faré algun àlbum , encara tinc que pensar quin format faré  servir.

Espero que us agradi!!!

Que passeu una bona setmana!!!

Una resposta a “Més i mes Project life.”

Els comentaris estan tancats.