Categories
Project life

Una mica de febrer, quasi tot el Març!!!

Per fi m’he posat al dia en el Project life, vaig començar una mica desanimada , però poc a poc m’hi poso amb més optimisme, però amb poquetes coses per explicar , es per això que algunes setmanes només tenen una pàgina.

Com que tinc un munt de targetes de project  intento fer-ne servir el màxim possible i no utilitzar papers retallats, així tot queda més coordinat.

Per fer-ho més divertit i no tant previsible , intento aprofitar tots els alfabets que tinc a mitges, i fins hi tot barrejo lletres diferents i invento noves ortografies  ( alguns dels meus dies de la setmana acaben en Z , dillunZ, divendreZ …).

 Unes quantes setmanes i ara estic completament al dia , a veure el que tardo en perdre el ritme, costa bastant de mantenir-lo.

Bon cap de setmana!!!

4 respostes a “Una mica de febrer, quasi tot el Març!!!”

Els comentaris estan tancats.