Categories
Scrapbooking

Maxi àlbum d’estiu.

El maxi àlbum d’estiu va avançat a poc a poc i  a aquestes alçades ja estic fent les pàgines dedicades a Viena, un altre dels nostres destins estiuencs, ja feia un parell d’anys que hi volia anar i per fi aquest estiu ho he fet realitat, la veritat es que ja hi havia estat fa alguns anys però l’he redescobert aquest any, hi hem passat uns dies molt tranquils, segur que repetirem.

Les fulles dedicades a Viena , tenen molta varietat de papers, alguns d’October afternoon de col·leccions antigues, també n’hi ha de L’Amy Tangerine de la col·lecció plus one , també he fet servir algun retall de la cameo.

Decoracions amb fustetes de Gigi et moi , algunes les he tenyit amb pintura, també per decorar he fet servir targetes del project life ( en tinc tantes que no se que fer-ne ja).

Com ja vaig dir estic disfrutant molt fent-lo , estic allargant l’estiu fins a la tardor.

Que passeu una bona setmana!!!