Categories
Scrapbooking

Una tarda al Parc.

Les fotos del estiu donen per molt, i encara no he acabat del tot l’àlbum de estiu , he volgut fer un mini àlbum de les fotos que vaig fer el dia que van anar al parc d’atraccions , crec valia la pena dedicar-li un àlbum especial.

El dia que vam passar al parc d’atraccions del Prater a Viena va ser un parèntesi a les nostres vacances, no és una cosa que fem normalment anar a Parc d’atraccions, però aquest és un clàssic ens feia gràcia veure un parc que barreja el passat amb el present.

Alhora de fer el mini àlbum no tenia res clar, ni l’estructura ni si tindria pintures , si li posaria roba , res l’únic que tenia clar era la col·lecció de papers que faria servir , la Everyday eclèctic de Allison Kreeft , és una col·lecció de Eco Park del 2012 , feia temps que la guardava esperant el moment de fer-la servir, i el moment ha arribat.

L’estructura de l’àlbum es fàcil, unes fulles desestructurades i amb un cosit simple, que aquest cop he cosit amb fil verd.

Seguin sent  coherent amb la meva política de donar-li us  coses que ja tinc , he fet servir uns marcs de crate paper de la col·lecció The Pier (encara m’en queden), unes blondes  i decoracions de fusta de diferents col·leccions ( tinc un munt per fer servir). El journaling l’he escrit en unes fitxes d’oficina molt petites.

Aquí el teniu .

 

Bona setmana a tothom!!!

8 respostes a “Una tarda al Parc.”

Molt xulo Cristina! I està molt bé tornar a ser nens de tan en tan. Jo també tenc aquesta cole en stand by…a veure quan surt l’oportunitat de fer-la servir! petons!

Els comentaris estan tancats.