Categories
Scrapbooking

Un tarda de experiments.

Feia dies que no feia cap layout , tampoc experimentava amb tècniques.

Al comprar-me els embellisements de Craft Market em van donar la excusa perfecta per fer un Lo .

Primer de tot vaig buscar un paper dels que tenia per casa i vaig decidir utilitzar aquest amb una senzilla quadricula bastant neutre , li vaig posar una mica de gesso , una mica de paciència per que s’assequi i després vaig fer un resist , que la veritat no s’aprecia massa amb un segell de fulles i embosing calent.

Només quedava donar-li una mica de color, amb les aquarel·les a punt vaig començar a barrejar tots grocs i verds , al final tot queda més aviat verd dona frescor , no creieu?

Després la foto en blanc i negre, els embellisments de Cratf Market i els segells que vaig anar posant al fons de la pàgina li acaben de donar l’aspecte que volia que tingues.

Aquí us deixo unes fotos de petits detalls

Que passeu una bona setmana!!!