Categories
DIY & Crafts Fotos amb historia Mirades al món

Beziers.

Aquesta ciutat Francesa he de dir que no ens va encisar massa , tot hi això la catedral si que era molt maca , la vaig fotografiar i ara la he dibuixat.

Ven pensat tots els llocs del mon tenen el seu petit encant , en aquest cas la zona d’aprop de la catedral era una racó maco , vam estar passejant per allí una bona estona i fent fotos que ja estan en un mini àlbum.

Aquí tens el dibuix que n’he fet , espero que t’agradi !!!

Que tinguis una bona setmana!!!

2 respostes a “Beziers.”

Hola!
El dibuix és molt maco i la catedral de Béziers també. No sé si vau anar a les escluses de Fontserànes on el Canal de Midi salva un desnivell d’uns 200m mitjançant nou comportes en escala. És una excursió molt recomanable i des d’allà hi ha una vista maquíssima del conjunt de la ciutat que, vista en detall, potser no és gaire maca.M’agradaria saber dibuixar com tu però m’he de conformar amb les fotos. Una abraçada.

Hola
No no varem tenir temps d anar hi.
I pel que fa al dibuix , tot s’apren!!!

Els comentaris estan tancats.