Categories
Scrapbooking

Un taller estiuenc.

La setmana passada vàrem impartir un taller pel l’espai Jove de Castellbisbal, va tenir una durada de dos matins on els tots els nois i noies que és van apuntar van tenir la oportunitat de conèixer una mica el món de l’scrapbooking.

Algunes noies que s’hi van apuntar ja tenien algunes nocions d’scrap , però per la majoria va ser el primer contacte amb aquest món , jo diria que tots vàrem gaudir de valent i jo també.

Tot va començar el dimecres , i els primers conceptes van ser assimilats per tots, a la portada de l’àlbum vam aprendre a utilitzar les màscares i els stencils amb gesso , aquest cop tenyit amb una mica de pintura acrílica , crec que es una molt bona opció per no fer servir només el gesso blanc.

Tot decorat amb unes puntes i el primer dia no va donar per més.

El segon dia el vàrem dedicar a la estructura interior de l’àlbum construïda amb sobres d’oficina i a decorar-los amb papers , blondes i puntes.

A gairebé tots els hi va donar temps de acabar-lo, però com sempre no vaig fer cap foto del resultat final de les obres d’art que tots van fer.

M’ho vaig passar genial i espero que no sigui l’ultima vegada que faci un taller per a joves, la veritat és que tots estaven molt motivats.

Passeu una bona setmana!!!