Categories
DIY & Crafts Scrapbooking

Diari d’Estiu (7) Paradeta al Paupaterres

Sempre va be deixar distancia amb els grans esdeveniments de l´estiu, va ser un cap de setmana molt especial per nosaltres, i en particular per mi. Vam poder fer-nos una idea del treball que porta organitzar una paradeta en una fira d’artesania, i desprès la feinada que m’ha donat per explicar-ho breument al meu diari d’estiu.

Us deixo unes quantes pàgines, gaudiu-les .

Espero que us hagin agradat

Bon dimecres!!!

6 respostes a “Diari d’Estiu (7) Paradeta al Paupaterres”

M’agrada molt les fotos, els papers i els ninotets!!!! són moníssims!!! i les pàgines del teu àlbum m’encanten, senzilles però eficaces!!!
Està molt bé allargar l’estiu, jejeje!

Si si feina , peró no m’ha costat gens. La feina que be de gust no costa gens !!!

Els comentaris estan tancats.