Caos

5 oct

La meva taula de treball sempre està plena de material d’scrap , per posar una mica d’ordre a les meves washi  tapes he recuperat aquest cistell que vaig fer amb trapillo, va ser la primera cosa que vaig fer i la tenia guardada en un calaix.

Passant a un altre tema aquest cap de setmana arriba , per fi, el Scrap & art Weekend  Barcelona  ,  finalment hi participaré he tingut sort i em vaig poder apuntar al últim moment , ja us explicaré  cosetes del cap de setmana, tinc moltissímes ganes de que arribi i començar a scrapejar !!!

Bon cap de setmana !!!

3 Responses to “Caos”

 1. Olaya (TaconesConGracia) 5 octubre 2012 at 10:25 am #

  Ja ens explicaràs que tal el curs.
  Disfruta molt!!!

 2. Charo 5 octubre 2012 at 11:25 am #

  A disfrutar!!!. I després expliques, por fa!!!jajajaa

  petons!

  Charo

 3. Laura 5 octubre 2012 at 2:25 pm #

  visca, visca què bé! :)

-->