Categories
Scrapbooking

Daydream

Aquest passat divendres vaig fer un curs a 100 x 100 manualidades  de Mix media d’estil polonès , moltes tintes barrejades i quantitat de ferralla, ahhh i floretes , jo que soc  tant poc de floretes als meus treballs d’scrap, em va encantar!!!! moltes gràcies Ana per la teva classe i els teus bons consells.

La veritat és que tenia molta curiositat per aquest estil d’scrap i moltes ganes de provar-lo , aquest curs ha estat la empenteta que hem faltava i ara ja no puc parar.

Durant el curs no vaig fer gairebé cap foto,  estava tant enfeinada que no em va donar temps aquesta és la única que vaig fer.

Però aquest diumenge plujós i gris he estat a casa fent un altre Lo amb els nous coneixements adquirits i si que he fet algunes fotos.

Aquí teniu les tintes que he fet servir.

El Lo un cop amb tots els elements disposats i  amb el molding paste ja posat,

Uns petits detalls del material fet servir

Procés de la primera capa de tinta

I aquí el resultat final.

Bona setmana!!!

7 respostes a “Daydream”

Ostres!!!! quin resultat!!! de debo que m’ agrada molt, un taller així m’ hauría agradat de fer, no controlo gens bé les tintes en espai gran… genial Cristina!!!
Si alguna hora tens ganes de fer de profe, m’ apunto!!!

Hola Cristina!!!

Encantada que vinguessis i que t’agradés el taller. Jo m’ho vaig passar genial. M’encanta LO que has fet amb tant material, la combinació de colors preciosa… Així que ha seguir posant-ho en pràctica!!!

Petons

El resultat es genial…. t’ha quedat fantàstic…. aquest estil Finnabir es una passada…. es un dels treballs que tinc pendents… junt amb un mil mes…. espero que algun dia posin mes hores al dia per poder fer tot això….
Petons…

Els comentaris estan tancats.