Categories
DIY & Crafts Mirades al món

El meu profe de pintura és diu Joan

És diu així i és el meu tiet , ell si que  dibuixa i pinta bé, ja fa molts anys que pinta des de que tinc memòria  que l’he vist enmig de canvas , papers i pintures al seu mini estudi de casa seva.

Quan vaig deixar les classes de pintura del centre cívic, tot hi que continuo amb les dibuix, vaig decidir que ara que tinc temps, el podria aprofitar anant un parell de dies a casa seva a pintar, ell  pinta tots els dies alguna cosa i em dona bons consells, tot hi que no és vol ficar massa amb els que faig i de la manera que ho faig.

Aquí teniu una mostra dels seus olis, això si que son bones pintures!!!.

Si en voleu alguna només cal que us passeu un dissabte qualsevol a la seva paradeta del carrer davant del museu de la xocolata al carrer Tantaranta cantonada amb el carrer Princesa, més cèntric no pot ser!!!

Bona setmana!!!

Una resposta a “El meu profe de pintura és diu Joan”

Els comentaris estan tancats.