Categories
Scrapbooking

Modernisme a la Sang.

No us passa que de vegades comenceu un projecte i no podeu parar fins que l’acabeu? Això és exactament el que m’ha passat amb aquest .

Tenia clar que els papers de Barcelona de ilu ilus els havia d’utilitzar per un projecte especial, son molt semblants a les rajoles que tinc a casa i els estava guardant , però en  el moment que estava fent les fotos que hi he posat gairebé al meu cap recordava en quin paper les havia de enganxar.

Ha sortit gairebé sol , anar barrejant papers tallant i trencant, una mica de gesso i només una mascara, una de les meves preferides ( no se per que sempre l’acabo fent servir).

El títol del àlbum també el tenia guardat dins el cap des de feia temps, la primera raó , i potser més evident es que al ser fotografies del recinte Modernista de l’hospital de Sant Pau , hi ha una barreja natural de Modernisme i sang, i l’altre és que el Modernisme o l’art Nouveau sempre d’agradat molt , el porto a la sang podríem dir. Vaja rotllo que  us acabo de escriure.

Be aquí teniu algunes pàgines, espero que us agradi i el gaudiu tant com jo, a i si podeu no us perdeu el recinte Modernista de Sant Pau, val molt la pena.

Aprofiteu la setmana!!!

9 respostes a “Modernisme a la Sang.”

T’ha quedat maquíssim!!!!. Aquests papers són fantàstics per aquesta temàtica i m’agrada molt com has fet la portada amb aquestes “puntilles” (no sé com es diu aquesta roba en català!!jajajajaja)

Petonets!

Charo

Es nota que el tema i els papers t’ agraden, per que l’ àlbum ho respira i està genial, les fotos, els papers… maquíssim Cristina!!!!
Per cert, diria que es diuen blondes, puntes o puntes de coixí!!!! crec!!!
ptns!!!

Els comentaris estan tancats.