Quan es fa fosc.

13 mar

Més Lo’s , últimament estic rescatant moltes cosetes que no us havia ensenyat.

Aquest tipus de fons l’he vist a molts llocs, però ara mateix no sabria dir-vos exactament a on, segur que al meu pinterest n’està ple d’exemples, tot el que algun dia vull Fer, ho vaig adjuntant al pinterest , per mi és una bona eina per recordar.

Bé no m’enrotllo gaire , al fons hi he posat les restes d’alfabets varis, en aquest cas eren de foam, però pots fer servir qualsevol tipus de lletres, després ho he cobert amb gesso i també li he posat alguna pintura, després simplement hi afegit uns quants segells , li he donat volum a la foto amb uns quants papers coordinats i per rematar una tour Eiffel feta amb la meva Big Shot.

El títol del Lo , Quan és fa fosc, és molt adient ja que la foto està una mica fosca , però m’agrada especialment, Paris sempre es especial de veure.

Bon Cap de setmana!!!

4 Responses to “Quan es fa fosc.”

 1. Marta 13 març 2014 at 10:23 am #

  xulíssim Cristina!! M0’encanta la idea de les lletres cobertes de gesso!! i la foto és preciosa!! Petonets guapa

 2. Olaya (TaconesConGracia) 13 març 2014 at 11:09 am #

  M’agrada molt aquest fons Cristina! A més a més és la manera de buidar el calaix desastre que totes tenim.
  Petons guapa.

 3. Cristina 14 març 2014 at 9:37 am #

  M’alegro que t’agradi la idea, pero no es meva ho vist pel pinterest!!!

 4. Cristina 14 març 2014 at 9:38 am #

  Olaya , si veiesis quins calaixos plens de coses tinc !!! , necesitaria fer 100 layaouts per començar a buidar-los , je je je

-->