Categories
Scrapbooking

Quan es fa fosc.

Més Lo’s , últimament estic rescatant moltes cosetes que no us havia ensenyat.

Aquest tipus de fons l’he vist a molts llocs, però ara mateix no sabria dir-vos exactament a on, segur que al meu pinterest n’està ple d’exemples, tot el que algun dia vull Fer, ho vaig adjuntant al pinterest , per mi és una bona eina per recordar.

Bé no m’enrotllo gaire , al fons hi he posat les restes d’alfabets varis, en aquest cas eren de foam, però pots fer servir qualsevol tipus de lletres, després ho he cobert amb gesso i també li he posat alguna pintura, després simplement hi afegit uns quants segells , li he donat volum a la foto amb uns quants papers coordinats i per rematar una tour Eiffel feta amb la meva Big Shot.

El títol del Lo , Quan és fa fosc, és molt adient ja que la foto està una mica fosca , però m’agrada especialment, Paris sempre es especial de veure.

Bon Cap de setmana!!!

4 respostes a “Quan es fa fosc.”

Els comentaris estan tancats.