Categories
Project life

Project life 2014.

El project life  està gairebé al dia, però aquest any he decidit que no ho faré exactament per setmanes, si alguna no la vull ni recordar, senzillament passaré de documentar-la, i altres poden tenir més de dos fulles , visca l´anarquia.

També i com ja vaig fer l’any passat incloure algun Layout en algun dia , especial pel que sigui per mi, la veritat és que cada cop m’agrada més fer layouts, tens més espai per experimentar i provar coses noves.

Aqui teniu algunes setmanes, la setmana de reis , esta centrada bàsicament en el dia de reis i he fet targetes del project d’hivern, gairebé no m’en queden.

Les setmanes següents, aquí les teniu,on he fet servir principalment targetes del project de diferents kits , el Honey editión , el Jade i últimament en tinc algunes que he intercanviat amb la meva germana , els del mid night kit.

També he fet dos layouts, un dels dos es del aniversari de la meva neboda Gemma, la prota.

L’altre és de un dia de fira , s’ho van passar genial!!!

Que passeu una bona setmana!!!

3 respostes a “Project life 2014.”

Unos trabajos ideales, me encanta ver trabajos hechos para niños, hace tiempo que no hago nada para niños.!!!

Els comentaris estan tancats.