Categories
Project life

Project life finals de Juny.

Ja feia dies que no parlava del meu project life, aquests dies d’estiu m’estic posant al dia però de moment us deixo els últims 20 dies de Juny.

La primera de les setmanes que us mostro, la veritat va estar marcada per la sessió de fotos que li van fer al Daniel pel seu nou espectacle de màgia, però ja us en parlaré més endavant , aquí podeu veure un petit avançament. Aquesta setmana , hi ha molta foto i poc paper decorat. 

La següent setmana està marcada per dos esdeveniments principals, el final de curs de natació dels meus nebots i a finals de setmana vam fer una escapada a Madrid, és per això que també està marcada per la quantitat de fotos. Els papers son alguns de embelliments que tenia de la Dear lizzy i que vaig fer servir per tunejar un parell de targetes. 

La última setmana de Juny ,la comencem encara a Madrid i la acabem amb la festa de final de curs de la meva neboda, també domini de les fotos , algunes targetes del project life de la becky Higgins , també he fet servir unes fustes en català de YOY scrap , la veritat és que des de que les tinc les estic fent servir bastant.

Bé ja està be de rotllo , que passeu una bona setmana!!!

Una resposta a “Project life finals de Juny.”

Els comentaris estan tancats.